Gratis verzending vanaf €75

DE STER VAN DE ZOMER

DE STER VAN DE ZOMER

De Bio-Retinol Daily Tonic van Alex Carro: Een Must-Have in je Zomerse Huidverzorgingsroutine

Blends perfect in je zomerse huidverzorging

In reactie op de vraag van klanten naar een toevoeging aan hun routine na het reinigen, heeft Alex Carro de Bio-Retinol Daily Tonic gelanceerd. Dit product is ontwikkeld in samenwerking met de AC community via het AC/LAB platform, waar prototypes worden getest, feedback wordt verzameld en het product voortdurend wordt verbeterd totdat het klaar is voor de markt.

Onmiddellijk succes

Wat deze tonic zo bijzonder maakt, is het gebruik van het steringrediënt BIO-RETINOL, dat een zeer hoog vitamine A-profiel heeft en een enorme impact heeft op de regeneratie van de huid. Het is een geweldig anti-aging middel dat werkt op de textuur van de huid, fijne lijntjes vermindert en de algehele uitstraling van een jeugdige huid verbetert.

In tegenstelling tot traditionele retinol, dat erg agressief kan zijn en vaak leidt tot irritatie, roodheid, huidverdunning en schilfering, is bio-retinol veel milder voor de huid. Het kan twee keer per dag worden gebruikt zonder de gezondheid van je huid in gevaar te brengen.

Gebruik 's ochtends en 's avonds

De tonic kan zowel 's ochtends als 's avonds worden gebruikt en is gecombineerd met Pentavitin. Dit ingrediënt fungeert als een bron van water voor je gezicht, behoudt de hydratatie in de huid en laat een beschermende film achter. Daarnaast zijn bergkruiden toegevoegd die de talgproductie reguleren, zodat je huid niet te vet en niet te droog is, wat resulteert in een egale teint.

Stevigheid en hydratatie

De superfijne misttextuur van de tonic kan over je gezicht worden gesprayd. Laat het drogen of klop het zachtjes in je huid met de palm van je handen. In de zomer heeft het een verkoelend effect op je gezicht, terwijl het in de winter helpt om een droge huid te verlichten door de hydratatie vast te houden.

Meer dan een gewone toner

Wat deze tonic onderscheidt van andere toners is dat het niet zomaar een bloemenwater is om de pH-waarde van de huid in balans te brengen. Het is veel meer dan dat. Het is een zeer gerichte serumtoner die niet alleen focust op een gezonde huidbarrière, maar ook bijdraagt aan een jeugdige uitstraling en gevoel van de huid.

Dagelijks gebruik, zelfs op kantoor

Jina en Alex gebruiken het dagelijks op kantoor. Tijdens de middagdip frissen ze hun huid op met een beetje bio-retinol, wat niet alleen hun huid, maar ook hun humeur en geest verkwikt. Het is perfect om je gezicht op te frissen voor een kleine make-up retouch.

De Bio-Retinol Daily Tonic van Alex Carro is een veelzijdige en onmisbare toevoeging aan elke huidverzorgingsroutine, vooral in de zomer. Probeer het zelf en ervaar de geweldige voordelen voor je huid!

   BESTEL HEM SNEL.